Jeg kan ikke finde noget positivt ved tandlæger.

Jo det passer nok ikke, det eneste positive ved tandlæger er at de kan stoppe smerte, desværre stopper de den ved at man gennem måske flere timer skal lide mere end smerten selv gør ved en.

Man kommer ind og har ondt i tænderne og flere timer senere har man mere ondt for nu har man også haft en mand i munden hele dagen. Det er bare så ubehageligt.

Derfor har jeg skræk for tandlæger.

Jeg tror det startede da jeg var lille, hver gang jeg var ved skoletandlægen så skulle der lige laves et hul. Jeg er helt sikker på at de fik flere penge hvis de lavede huller frem for bare at lave en undersøgelse. Det var altid forbundet med smerte og man blev også drillet når man kom tilbage i klassen for først kalder de en over det anlæg som går hele skolen rundt og bagefter så kommer man tilbage til klassen med mere sølv i munden.

 Ikke særligt gode tandlæger.

Nogle gange så tror jeg at dem som valgte at blive skoletandlæger, bare godt kunne lide at se børn lide. De var ikke særligt gode og meget af det som de lavede skulle laves om, nogle gange flere gange før det var lavet ordentligt. Eller måskevalgte de at arbejde som skoletandlæger fordi de var for dårlige til at arbejde i det private…..

Det er først nu som voksen at jeg har fundet en tandlæge som ikke gør mig bange, og som forstår at tandlægeskræk faktisk er et reelt problem for flere voksne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *